Salinja 204 - Willemstad, Curaçao
+599 9 461-4922

Pensioen

Inzicht in uw inkomen voor later? Breng uw toekomstige inkomen nu in beeld!

Tijdens uw pensioen wilt u graag prettig blijven leven. Weet u al of u voldoende inkomen heeft om de dingen te blijven doen die u leuk vindt?

Uw pensioeninkomen kan bestaan uit meerder pijlers:

  • U ontvangt AOW uitkering van de overheid.
  • U ontvangt een pensioen van uw werkgever
  • U regelt zelf een aanvullend pensioen

Wij helpen u graag om uw inkomen op pensioenleeftijd in kaart te brengen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Als een pensioenaanvulling gewenst is, helpen wij u met het vinden van een vorm die het beste bij u past.

Voor bedrijven

Pensioenregeling voor uw medewerkers?

Wilt u dat uw medewerkers ook na hun werkzame leven een financieel onbezorgd leven kunnen leiden?  Dan kunt u nu een pensioen voor uw medewerkers afsluiten.

Tijdens een oriënterend adviesgesprek kijken wij samen naar de situatie van uw bedrijf, uw wensen en welk pensioenproduct het beste bij u past.

Nadat uw situatie en  wensen bij ons bekend zijn, gaan wij voor u op zoek naar de mogelijkheden bij de verschillende verzekeringsmaatschappijen.  Wij vergelijken de verschillende offertes, voorwaarden en verzekeraars en zetten alles voor u op een rijtje. In een vervolgafspraak worden de mogelijkheden met u besproken zodat u uw keuze kunt maken.

Wilt u meer informatie of offerte, stuur dan een mail naar mail@segurosbrouwer.com of maak gebruik van onze contact formulier

Offerte aanvragen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kies een verzekering