Salinja 204 - Willemstad, Curaçao
+599 9 461-4922

Over Seguros Brouwer

Seguros Brouwer N.V. is opgericht op 1 januari 1987 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande bemiddelingskantoren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen op Curaçao.

Buiten ons kantoor op Curaçao zijn wij ook actief onder de naam Boogaard Assurantiën op Aruba, Bonaire en St. Maarten.

Seguros Brouwer fungeert als een onafhankelijk tussenpersoon.  Wij houden ons aan de strenge richtlijnen voor corporate governance van de toezichthoudende autoriteiten in alle gebieden waar we actief zijn.

Met andere woorden, ons bedrijf biedt u een uitgebreid netwerk van verzekeringsmogelijkheden, een goede financiële staat van dienst en een  vlekkeloze reputatie. Wij zijn ervan overtuigd dat ons motto u ook zeker zal aanspreken: BLIJ MET BROUWER!

Waar staan wij voor

Het verlenen van persoonlijke service staat bij Seguros Brouwer voorop. Hierbij kijken wij naar de specifieke behoeften van de klant in zijn hoedanigheid van particulier en/of bedrijf en bieden aan de hand van de beschikbare produkten de juiste oplossing. Verder kent ons team een  specialisatie op elk terrein zoals een pensioen en  hypotheek adviseur. Daarnaast hebben wij een aparte zorg afdeling alsook een schade afdeling waarbij wij zelf schades snel kunnen afhandelen Onze uitstekende relaties met zowel lokale als internationaal opererende maatschappijen komen hierbij het belang van de klant ten goede.

Wij zijn de enige gevolmachtigd agent op Curaçao. Wij hebben volmachten  van drie bekende maatschappijen, waardoor  wij zelf verzekeringen  kunnen accepteren, polissen opmaken en schades kunnen afwikkelen. Hierdoor kunnen wij u beter en sneller van dienst zijn.

Ons Team

Persoonlijke service staat centraal bij Seguros Brouwer. Onze vriendelijke, gespecialiseerde medewerkers staan klaar om al uw behoeften op verzkeringsgebied te vervullen. Om dit mogelijk te maken investeren wij veel in deskundige en profesionele medewerkers. Zo kan ons team u precies de service verlenen waar u recht op heeft.

Wij staan altijd voor u klaar!

Offerte aanvragen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kies een verzekering