Salinja 204 - Willemstad, Curaçao
+599 9 461-4922

Verzekeringen

Wij bemiddelen in vrijwel alle denkbare verzekeringsvormen en pensioenregelingen als ook bij het afsluiten van uw hypotheek.

Het verzekeren van uw zakelijke en/of persoonlijke belangen is een vertrouwenskwestie. Het is daarom dat wij in overleg met u tot een juiste risicoanalyse komen waarna door ons een passend verzekeringsprodukt wordt aangedragen.

Teneinde de belangen van onze clienten zoveel mogelijk veilig te stellen werken wij uitsluitend samen met solide verzekeringsmaatschappijen die klantgerichte polissen bieden. Uiteraard wordt hierbij gelet op een juiste balans tussen premie en polisvoorwaarden. Tevens houden wij ons op de hoogte van marktontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn.

Particulier

Met een particuliere verzekering kunt u zich verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die veel geld kosten. Bijvoorbeeld schade, diefstal, ziekte of ongelukken.

Zakelijk

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met uw bedrijf en dat waar u in uitblinkt. Voor een bedrijfsverzekering zoekt u een expert die u met een gerust hart uw zakelijke verzekering laat regelen

Overige

Geniet van de mooie momenten van het leven, maar zorg wel dat zowel uw bezittingen als uw gezondheid goed verzekerd zijn.

Offerte aanvragen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kies een verzekering