Salinja 204 - Willemstad, Curaçao
+599 9 461-4922

Particuliere verzekeringen

Met een particuliere verzekering kunt u zich verzekeren tegen onvoorziene gebeurtenissen die veel geld kunnen kosten. Bijvoorbeeld schade bij brand, diefstal, ziekte of ongelukken.

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest bekende particuliere verzekeringen.

Aansprakelijkheid

Iedereen doet wel eens iets ondoordachts of kan een ongeluk veroorzaken. Met de aansprakelijkheidsverzekering van Seguros Brouwer zijn u, uw gezinsleden en uw huisdieren gedekt tegen de financiele gevolgen hiervan.

Auto

Blij rijden met de meest voordelige auto verzekering alsook een passende dekking en een snelle schadeafhandeling. Goede bestuurders worden bij ons beloond door middel van no-claim korting.

Brand

Thuis is de meest belangrijke plaats in ons leven. Veiligheid, vertrouwdheid en voorspelbaarheid zijn dan ook essentieel. Bescherm daarom uw bezittingen tegen de verschillende risico’s, zoals brand, waterschade, inbraak, diefstal en natuurrampen.

Hypotheek

Wat is er mooier dan wonen in uw eigen huis? Laat ons u begeleiden bij het waarmaken van uw droom. Onze deskundigen kunnen u adviseren over de hypotheekvorm die het beste bij u past, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en wensen.

Leven

Geniet van de mooie dingen van het leven, maar denk ook aan de toekomst !! Zorg ervoor dat het uw nabestaanden aan niets ontbreekt wanneer u er niet meer bent. Ook kunt u met een levensverzekering sparen voor later.

Reis

Zorgeloos de wereld verkennen met onze Blij Op Reis polis. U bent goed verzekerd  voor onverwachte kosten tijdens uw vakantie zoals verlies bagage en geneeskundige kosten. Ook bieden wij 24 uur noodhulp bij acute gevallen.

Offerte aanvragen

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kies een verzekering