Navigatie menu  
 

 
   ■ home   ■ verzekeringen   ■ hypotheken    pensioenen  
 
   
 Collectieve pensioentoezegging

Collectieve pensioentoezegging voor werknemers.
Een primaire arbeidsvoorwaarde.

Een van de belangrijkste instrumenten binnen elk bedrijf is het personeel.
Niet voor niets noemt men personeel dan ook “human capital”. Gemotiveerd en productief personeel staat aan de basis van de overlevingskansen en de hoogte van de winst van elk bedrijf.Goed personeel dient niet alleen gekoesterd maar vooral ook behouden te worden voor het bedrijf. Een besef dat zich steeds meer duidelijk aftekent bij directieleden.

Een collectieve pensioentoezegging is dan ook een uitstekend middel om personeel, waar een bedrijf zo afhankelijk van is, aan zich te binden. Niet alleen omdat huidig en nieuw te werven personeelsleden daar steeds meer om vragen en vaak zelfs sterk in overweging nemen om bij een bedrijf te blijven werken of te solliciteren.De geruststelling van een financieel onbezorgde oude dag heeft een zeer motiverende invloed op personeel en de uiteindelijke productiviteit. Gebleken is dan ook dat bij bedrijven met een pakket employee benefits, waaronder de pensioentoezegging valt, productiever en meer rendabel zijn dan bedrijven waarbij dat niet het geval is.De investering in het personeel verdiend zichzelf dus weer terug.

Een collectieve pensioentoezegging kan om maat worden aangepast voor elk bedrijf. Daarbij komen echter wel complexe zaken aan de orde zoals het opstellen van het reglement waarin alle rechten en plichten worden vastgelegd, de keuze van welke pensioenuitvoerder en het te hanteren pensioensysteem. Onderwerpen waarbij een onafhankelijk adviseur onontbeerlijk is.

Onze gediplomeerde pensioenadviseurs van de afdeling financial services werken graag de diverse mogelijkheden uit waarbij immer directie en personeel centraal staat.

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak via onderstaand e-mail adres.
pensioen@segurosbrouwer.com

 
 
gerelateerde onderwerpen: Pensioenen

 Uw pensioen goed geregeld!

 De Directeur Groot Aandeelhouder (DGA)
    
Een weloverwogen keuze is onontbeerlijk

 Collectieve pensioentoezegging voor werknemers
    
Een primaire arbeidsvoorwaarde

□  Individuele pensioenverzekering
    
Fiscaal vriendelijk pensioen opbouwen voor later

□  Actuaris
    
Onze actuariële dienstverlening voor de DGA

 ons email adres: pensioen@segurosbrouwer.com

 
   

   

 
 
 
                          design and development by mediaone